Middeneiland

Welkom

op het Middeneiland.

De verkoop is gestart,
inschrijving sluit op
8 juni a.s. om 12.00 uur.

Maak gebruik van de woningconfigurator om te zien welke woning bij u past.

Deze fase op het Middeneiland bestaat uit 31 prachtige woningen verdeeld over 7 woonblokjes. Hier komen vergelijkbare woningen, zoals eerder ontworpen voor het Middeneiland en het Westereiland. Ze zijn enigszins aangepast en hebben hun eigen unieke wooneigenschappen. Van de royale woningtypes Smaragd en Saffier blijven de hoekwoningen hetzelfde, de tussenwoningen worden anders, omdat er nu een vrijstaande berging in de achtertuin komt die achterom bereikbaar is. Ook komen er weer 8 woningen van het duurzame type Opaal, waarvan er 4 woningen als Nul op de Meter(NOM) worden uitgevoerd, de tussenwoningen beschikken, net als de hoekwoningen, over een speelse uitbouw aan de voorzijde. Tevens komt het sprekende type Jade, zoals in fase 1, weer terug. Aan deze bestaande woningtypen wordt een nieuw pareltje toegevoegd; de Topaas, een praktische eengezinswoning die in een aantal verschillende afmetingen, vanaf 96 m² tot 109 m², wordt uitgevoerd. Twee bouwnummers vallen onder de regeling goedkope koopwoning koopsfeer conform de ‘Verordening doelgroepen sociale woningbouw Kaag en Braassem 2018” lees hierover meer bij het betreffende woningtype.

Westend - Heerlijk buiten wonen in Roelofarendsveen

Extra informatie tijdens de inschrijfperiode?

Om de mogelijkheid te bieden om vragen te stellen over het project tijdens de inschrijfperiode kunt u vanaf 18 mei op afspraak langs komen bij de makelaars. U heeft dan de gelegenheid om vragen te stellen over het project, zodat u precies weet voor welk bouwnummer u zicht wenst in te schrijven. Onze makelaars vind u onderaan de pagina.

Vijf bijzondere woningtypes:

Link to: Woningtype Topaas fase 3Link to: Woningtype Jade Fase 3Link to: Woningtype Opaal Fase 3
Link to: Woningtype Saffier Fase 3Link to: Woningtype Smaragd Fase 3

Interesse?

Heeft u uw favoriete bouwnummer gevonden? Dan kunt u zich inschrijven voor de woning van uw keuze tot 8 juni. Er zullen meer kapers op de kust zijn dus kunt u meerdere keuzes aangeven.

Woningconfigurator Fase 3

Maak gebruik van onze handige woningconfigurator om de indeling van de woning te bekijken en de mogelijke bouwkundige opties te bestuderen. Zo is het handig om te bepalen welke bouwnummers de voorkeur hebben voor inschrijving.

Uw makelaars:

Van der Meer Adviesgroep
Noordeinde 33
2371 CM Roelofarendsveen
071 331 90 19
info@meer-advies.nl

De Koning makelaars
Europalaan 67
2408 BJ ALPHEN a/d RIJN
0172 42 73 05
info@dekoningnieuwbouw.nl

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP LEIDEN
071 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl