Gewoon alles dichtbij!

Eindeloos Roelofarendsveen

Sommigen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is.  Roelofarendsveen zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad.

Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook met Schiphol, zijn magnifiek. Ook qua openbaar vervoer. Op het strand uitwaaien kunt u binnen 20 minuten.

Maar dichterbij is er ook alles om het fijn te hebben want Roelofarendsveen biedt alles. Een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer. Ook qua scholen is er een ruim aanbod. Nu we het toch over kinderen hebben: Westend is een machtig speelgebied en veilig.

Omgeving

in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen, haar centrale ligging ten opzichte van de grote steden, de uitstekende infrastructuur en de goede OV-faciliteiten houden de reisafstanden kort. In 2 minuten ‘zit’ u op de snelweg, binnen een kwartiertje staat u in de vertrekhal van Schiphol en in nog geen 20 auto- of OV- minuten bent u in het centrum van Leiden en Alphen aan den Rijn. Amsterdam, Haarlem of Den Haag?

Roelofarendsveen heeft ongekende woonkwaliteiten: het beschikt over uitstekende maatschappelijke, medische, culturele en recreatieve voorzieningen en is zeer handig gelegen. Daarnaast heeft Roelofarendsveen en omgeving een rijk en actief sport- en verenigingsleven, geniet het Braassemermeer landelijke bekendheid om zijn watersport en biedt het groene, uitgestrekte polderlandschap talloze fiets- en wandelroutes. Het winkelhart van Roelofarendsveen ligt op loopafstand van Westend en wordt op dit moment uitgebreid.

1

A4
Binnen twee minuten op de A4.

2

Karwei
Voor de klussers de karwei is in de buurt.

3

Rooms Katholieke Basisschool de Roelevaer

Lupinestraat 2, 2371 NK Roelofarendsveen

4

Pop- en Cultuurpodium SplotsZ

5

Watertoren Roelofarendsveen

6

Sportpark

Met o.a: Voetbal- en Tennisverenigingen

7

Zwembad De Tweesprong

8

Diverse scholen

RKBS de Schakel

OBS Elckerlyc

RKBS de Kiem

Kinderopvang Grote Beer

9

Supermarkt Dirk van den Broek

10

Bonaventuracollege

11

Jachthaven Watersportcentrum Braassemermeer

12

Jachthaven Watersportcentrum Braassemermeer

13

Plus supermarkt

Noordplein 25, 2371 DA Roelofarendsveen

14

Braasemermeer

Heerlijk zeilen en recreëren op het Braassemermeer