Link to: Oostereiland

Oostereiland

Op Westend Oostereiland realiseert KB wonen in totaal 76 woningen in een groene en waterrijke omgeving. Veel van deze woningen liggen met hun achtertuin aan het water of kijken uit op het water en/of de groene omgeving. De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Duurzaam én comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!

Bij de entree van dit hoogwaardige nieuwbouwproject Westend wordt één unieke, vrijstaande woning gerealiseerd op een ruime kavel die aan twee kanten omringd zal worden door water.

Comfort en luxe hoort bij deze woning. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woning wordt uitgerust met zonnepanelen en is zeer duurzaam.

Fase 2: 100% verkocht

Met gepaste trots melden wij dat alle woningen uit fase 1 en 2 van nieuwbouwproject Westend Oostereiland verkocht zijn. Wij feliciteren de kopers met de aankoop van hun nieuwe woning en wensen ze veel plezier met het maken van verschillende keuzes om de woning naar eigen wens af te maken.

Westend Oostereiland wordt een duurzame, gasloze woonwijk met Zeer Energiezuinige Nieuwbouw (ZEN) woningen. Wilt u hier ook graag wonen? Er is nog een vrijstaande woning te koop beschikbaar. Laat u informeren door de verkoopmedewerkers van Luca Makelaardij, via 072-5272000, of via: Luca Makelaardij

Follow a manual added link