Link to: Oostereiland

Oostereiland

De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Duurzaam én comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!

Op Westend Oostereiland realiseert KB wonen in twee fases 76 woningen in een groene en waterrijke omgeving. De eerste fase bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen, 18 hoekwoningen, 19 tussenwoningen, 13 bovenwoningen en 13 benedenwoningen. De tweede fase bestaat uit 8 rijwoningen waarvan 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Veel van deze woningen liggen met hun achtertuin aan het water of kijken uit op het water en/of de groene omgeving.

Follow a manual added link

Fase 2: 100% verkocht

Met gepaste trots melden wij dat alle woningen uit fase 1 en 2 van nieuwbouwproject Westend Oostereiland verkocht zijn. Wij feliciteren de kopers met de aankoop van hun nieuwe woning en wensen ze veel plezier met het maken van verschillende keuzes om de woning naar eigen wens af te maken.

Westend Oostereiland wordt een duurzame, gasloze woonwijk met Zeer Energiezuinige Nieuwbouw (ZEN) woningen. Wilt u hier ook graag wonen? Er is nog een riante zelfbouwkavel te koop beschikbaar. Op deze kavel laat u uw droomhuis ontwerpen die aan al uw woonwensen voldoet. Laat u informeren door de verkoopmedewerkers van Luca Makelaardij, via 072-5272000, of via: Luca Makelaardij

Follow a manual added link